İSTANBUL / PENDİK - Şeyhli İlkokulu

Emin ALTUN - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürü Emin ALTUN 1972 yılında Artvin Şavşat’ta doğdu. İlk ve orta okulu  Şavşat’ta okudu. Ortaöğretimini İzmit İmam Hatip Lisesi’nde, Lisans öğrenimini1998 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Öğretmenliğe 16. Şubat 1999 yılında Pendik Mahir İz İlköğretim Okulu’nda başladı. 15 Eylül 2008 tarihinde Pendik Fatma Gözen İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2012 yılında  Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Ocak 2015 ten Eylül 2015 tarihine kadar Sarıyer Mev Dumlupınar İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 4 Eylül 2015 ten 4 Eylül 2019 tarihine kadar 4 yıl Tuzla Gazi Mustafa Paşa İlkokulu’nda Okul Müdürlüğü yaptı Müdürlükten istifa ederek 2 yıl Pendik Halk Eğitimi Merkezi’nde öğretmenlik yaptı. 3 Eylül 2021 tarihinde Şeyhli İlkokulu Müdürlüğüne müdür olarak atanmış ve görevine başlamıştır. Emin ALTUN evli ve bir çocuk babasıdır.